Gonzo’s Guest Slot

Aika lähteä löytöretkelle Perun rannikolle! Gonzo’s Quest Slot on yksi legendaarisimmista kolikkopeleistä netissä ja kuuluu jokaisen kasinopelaajan yleissivistykseen. Luvassa on ilmaiskierroksia, uudelleenpyöräytyksiä ja voittokertoimia jopa 15x asti.

Gonzo’s Quest Slot on yksi niistä NetEnt-kolikkopeleistä, jotka suomalaiset ovat ottaneet omakseen. Tässä hauskassa pelissä espanjalainen Gonzo Pizzarro on päättänyt hylätä kaverinsa ja lähteä seikkailemaan Perun viidakkoon ominpäin. Tavoitekin on Gonzon mielessä selvä: löytää tarujen kultainen kaupunki, El Dorado.

Gonzo’s Quest tuli tunnetuksi erityisesti Avalanche-toiminnostaan, joka kasvattaa pelikierrosten voittoja sitä mukaa kuin uudelleenpyöräytykset etenevät. Toiminto on yksinkertainen: kun osut voittoon peruspelissä, räjähtävät voittosymbolit tiehensä, ja niiden tilalle putoaa uusia. Jos voitat uudelleen, voittokerroin kasvaa, ja sama toistuu kunnes voittoa ei enää tule.

Avanlanchen lisäksi Gonzo’s Questissä kannattaa pitää silmällä scatter-symboleita, joita edustaa kultainen naamio. Kolme kultaista naamiota johdattaa suoraan Gonzo’s Questin ilmaiskierroksille, joilla voittokertoimet paranevat entisestään. Kokeile tätä legendaarista peliä itse ja koe Gonzo’n vastustamaton vetovoima. Ilmaiset rahapelit eivät tästä parane, ja rahapanoksella jännitystä riittää vielä enemmän.