4.2
Pelaa nyt

Jimi Hendrix Slot

Laittaako kunnon kitarasoolo ihosi kananlihalle ja jalkasi vipattamaan? Siinä tapauksessa NetEntin Jimi Hendrix Slot on peli juuri sinulle. Kokeile, miltä rauha ja rakkaus maistuvat kolikkopelimuodossa ja pelaa ilmaiseksi. Luvassa on ilmaiskierroksia ja erikoistoimintoja!

Jimi Hendrix on kaikkien aikojen kitaravirtuoosi, joten oli alusta alkaen selvää, että mies esiintyy myös NetEntin rokkitrilogiassa (muut pelit olivat Motörheadista ja Guns ’n Rosesista). Meidän mielestämme tämä Jimi Hendrix Slot oli myös koko trilogian onnistunein tuotos. Se sisältää peräti kolme eri ilmaiskierrostilaa sekä kolme erikoistoimintoa, jotka voivat aktivoitua milloin tahansa.

Pelissä käytetään panosta väliltä 0,20 € ja 200 € sekä 20 voittolinjaa, joilla pyörivät muun muassa sydämet, levyt, kukat ja rauhanmerkit. Parhaita symboleita ovat kuitenkin eriväriset kitarat. Punainen kitara maksaa jopa 400x voittoja ja voi käynnistää erikoistoiminnon nimeltä Red Guitar Re-Spins, jonka aikana pääset metsästämään lisäkitaroita uudelleenpyörytyksillä. Mukana ovat myös Jimin kuvalla koristeltu wild ja scatter.

Kolme scatteria riittää bonuspeliin, jossa valitaan vahvistimia. Valintojen perusteella pääsee yhteen kolmesta ilmaiskierrostilasta tai joutuu tyytymään kolikkovoittoon. Ilmaiskierrokset on nimetty Jimin hittien mukaan: Little Wing, Crosstown Traffic ja Purple Haze. Nämä hitit soivat tietysti myös pelin soundtrackilla!