Koi Princess Slot

Etsitkö kolikkopeliä, josta ei erikoistoimintoja puutu? Koi Princess Slot on ihastuttavan värikäs japanilaistyylinen peli, joka tarjoaa muun muassa kaksi ilmaiskierrostilaa, erilaisia wildejä ja onnenpyörän, joka jakaa voittoina upeita bonuksia!

NetEntin valmistama Koi Princess Slot johdattaa pelaajansa huimalle matkalle kirsikankukkien ja japanilaisen mangan johdattamana. Tästä 20 voittolinjan kolikkopelistä voi voittaa kerralla jopa 100 000 kolikkoa, joten jättipotti on enemmän kuin kunnossa.

Pelin suurin vahvuus ovat sen erikoistoiminnot. Niitä saa lisäksi käyttöönsä usein, jos valitsee bonuspanoksen – panostuksen joka parantaa bonuspelin ja ilmaiskierrosten mahdollisuutta. Ilmaiskierrostilat ovat molemmat todella kekseliäitä, ja varsinkin jatkuvasti kasvavan takuuvoiton tuovat Sure Win -ilmaiskierrokset ovat kokemisen arvoisia.

Koi Princess -kolikkopeli sisältää myös peräti neljä erilaista wild-symbolia. Osa symboleista muuttaa muitakin symboleita wildeiksi, osa taas moninkertaistaa voittoja tai antaa muita etuja. Näin monipuolisia ja hyvännäköisiä videoslotteja harvoin näkee, joten pelaa ilmaiseksi yllä ja ihastu. Jos haluat pelata oikealla rahalla, muista lunastaa parhaat rahapelibonukset sivustoltamme!