3.5
Pelaa nyt

Lights Slot

Lights Slot on NetEntin rauhallisempaa tuotantoa, joka sopii perinteistenkin peliautomaattien ystäville mainiosti. Kokeile tätä kolikkopeliä ilmaiseksi ja anna tulikärpästen johdattaa sinut voittojen tielle – voit saada jopa 30 ilmaiskierrosta.

Oletko kyllästynyt rahapelien vilkkuviin valoihin ja aggressiiviseen äänimaailmaan? Lights Slot on aasialaisteemainen peli, joka sopii hetken rauhoittumiseen erinomaisesti. Tämä NetEntin tyylikäs kolikkopeli jakaa voittoja vain yhdeksällä voittolinjalla, mikä lisää omalta osaltaan leppoisaa tunnelmaa. Panoksenkin voi säätää halutessaan vain 9 senttiin pelikierrosta kohden.

Lights-kolikkopelin parhaat voittosymbolit ovat erivärisiä japanilaisia lyhtyjä. Paras lyhty on väriltään punainen, ja se antaa voittoja 1000x asti. Myös muut lyhdyt maksavat viidellä symbolilla todella hyvin, pelikorttisymbolit hieman huonommin. Mukana on myös erikoinen wild, josta lisää alla, sekä scatter. Scattereilla pääsee ilmaiskierroksille, kunhan saa niitä vähintään kolme kappaletta. Ilmaiskierroksia voi voittaa kerralla jopa 30.

Niin, ne wildit. Lights Slot tarjoaa joka kierroksella vähintään 2 – 4 wild-symbolia, joita kutsutaan nimellä Floating Wild. Tulikärpäset jättävät niitä rullille satunnaisesti pörrätessään ympäriinsä. Kokeile ilmaiseksi yllä tai rekisteröidy haluamallesi rahapelisivustolle!