Spinata Grande Slot

spinata-grande-slot

Meksikolainen pinata ei koskaan ole sisältänyt näin arvokkaita herkkuja! NetEntin Spinata Grande Slot tuo festivaalin nyt kotiisi hauskassa kolikkopelissä, joka sisältää muun muassa kolossaalisia symboleja sekä ilmaiskierroksia tuovan minipelin. Pelaa ilmaiseksi!

spinata-grande-slot

Spinata Grande on kolikkopeli, jossa mässäillään komeilla erikoistehosteilla ja hauskalla ääniraidalla. Tämä tekee pelistä tosin aika raskaan, joten aivan antiikkisilla laitteilla tai huonolla nettiyhteydellä ei ehkä kannata lähteä pätkimään pinataa kappaleiksi. Muuten se kyllä kannattaa, sillä palkintona voi olla melkoinen jättipotti, jos kolossaalinen wild on suotuisalla tuulella.

Tässä kolikkopelissä rullilla pyörivät erilaiset eläimet, jotka on luotu meksikolaiseen ilmapallotyyliin. Suurimmat voitot tuo punainen härkä, joka maksaa parhaimmilaan 400x. Kaikki symbolit voivat esiintyä myös kolossaalisina, jolloin ne peittävät 3 x 3 suuruisen alueen. Kolossaalisena esiintyy myös Spinata Grande Slotin ilmaiskierroksille johdattava Colossal Bonus -merkki.

Ilmaiskierrokset ovat Spinata Grandessa todella arvokkaita, sillä niillä otetaan käyttöön yllä mainittu kolossaalinen wild. Se peittää alleen saman 3 x 3 alueen kuin Colossal Bonus -symbolikin, joten voitot voivat nousta hetkessä taivaisiin – kuin ilmapallo meksikolaisessa juhlassa!