4.5
Pelaa nyt

Twin Spin Slot

NetEntin Twin Spin Slot ei juuri esittelyjä kaipaa. Tämä legendaarinen kolikkopeli voi yhdistää jopa kaikki rullat kerralla niin, että saat ihailla pyörähdyksen jälkeen viittä identtistä rullaa. Twin Spiniin jaetaan myös usein ilmaiskierroksia!

Nyt on aika lähteä jahtaamaan 270 000 kolikon päävoittoa upeasta Twin Spin -kolikkopelistä! Tämä NetEntin klassikkopeli on varmasti monelle suomalaiselle jo tuttu, mutta jos näin ei omalla kohdallasi ole, niin tilanne on korjattava pikimmiten. Voit pelata Twin Spiniä ilmaiseksi yltä.

Twin Spin Slot tuo monella tapaa mieleen perinteiset peliautomaatit, joissa rullilla pyöri kelloja, onnenseiskoja ja BAR-symboleita. Kaikki nämä ja monet muut tutut symbolit ovat mukana myös Twin Spinissä, mutta muuten pelikokemus on todella moderni. Pelissä on esimerkiksi 243 voittotapaa, mikä tarkoittaa takuuvarmaa voittoa symbolien asemasta riippumatta, kunhan niitä saa kolme identtistä vasemmalta oikealle.

Jokainen pelikierros sisältää Twin Spin -kolikkopelissä jännitysmomentin. Vähintään kaksi rullaa kiinnittyy aina toisiinsa ja muuttuu näin identtisiksi. Tämä parantaa voittomahdollisuuksia erityisesti silloin, kun rullat sattuvat olevaan lähellä vasenta reunaa. Paremminkin voi silti käydä: parhaimmillaan kaikki viisi rullaa kiinnittyvät toisiinsa tuoden takuuvarman voiton. Jos yksi rulla täyttyy silloin pelin arvokkaimmista symboleista, timanteista, tapahtuu sama kaikilla muillakin rullilla – ja sinä juhlit pelin päävoittoa!